voorverkoop zwemabonnementen gestart

De voorverkoop van de abonnementen voor het openluchtzwem- bad De Welters start op woensdag 13 maart en loopt door tot woensdag 24 april 12.00 uur. In de voorverkoop zijn de abonne- menten goedkoper. Zo betaalt een gezin met schoolgaande kinderen tot achttien jaar normaal 178 euro. In de voorverkoop betaalt zo’n gezin 131 euro.

Na de voorverkoop worden de normale tarieven in rekening gebracht. Meer informatie over de tarieven en hoe je een zwemabonnement kunt kopen, vind je op de website staging2.zwembaddewelters.nl

De zwemleskaarten worden uitsluitend afgegeven in combinatie met een abonnement. Op 13 maart kun je na opgave direct het zwemabonnement voor je kind (eventueel in combinatie met een gezinsabonnement) bij de balie op het gemeentehuis kopen. Voor inlichtingen over zwemlessen kun je contact opnemen met badmeester Henk van Lohuizen via 06 20 43 94 76.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.