vitaly pisarenko geniet tijdens nicolaas concerten

De jonge Russische meesterpianist Vitaly Pisarenko verzorgde afgelopen zondag het slotconcert bij de Nicolaas Concerten in Wesepe. Voor een volle kerkzaal bracht de Rus werken van Beethoven, Ravel, Rachmaninov en List ten gehore.

Pisarenko genoot en was onder de indruk van de prachtige ambiance van de kerk. Na een staande ovatie van het publiek gaf de pianist nog een romantische toegift. Deze bestond uit een prelude van Bach in een bewerking van Soloti.

De programmering voor 2013/2014 kun je binnenkort lezen op staging2.denicolaasconcerten.nl . Je kunt het programma ook ontvangen door een mail te sturen naar info@denicolaasconcerten.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.