vitaly pisarenko bij de nicolaas concerten

De Russische meesterpianist Vitaly Pisarenko speelt op zondag 17 maart bij de Nicolaas Concerten in de veertiende-eeuwse kerk in Wesepe. De jonge Pisarenko (1987) heeft vele recitals gegeven en als solist opgetreden met orkesten over de hele wereld. In 2008 was Pisarenko eerste prijswinnaar van het achtste Internationaal Franz Liszt Pianoconcours in Utrecht.

De Nicolaas Concerten sluit het eerste seizoen af met deze meesterpianist. Tijdens het concert is er muziek te horen van onder meer Liszt, Ravel en Rachmaninov. Het concert op 17 maart begint om 15.00 uur (deur open vanaf 14.15 uur). Kaartjes kosten 17,50 euro per stuk inclusief koffie of thee in de pauze.

Wanneer je concert nog wilt bijwonen, kun je het beste kaarten vooraf bestellen. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Voor het reserveren van kaarten en meer informatie kun je terecht op staging2.denicolaasconcerten.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.