veel nieuwe mogelijkheden bij sport4kids

De sportieve leerlingen van de basisscholen in Dalfsen kunnen de komende periode weer volop hun beweging vinden door mee te doen met allerlei ‘sportkennismakingslessen’. Er is voor elk wat wils. Zo kun je een balletje slaan op de tennisbaan bij DTLV, badmintonnen in de Trefkoele bij BC Trefzeker, hockeyen bij MHC Dalfsen en ‘last but not least’: een paardrijdclinic volgen bij Manege Gerner!

De verenigingen zullen samen met de combinatiefunctionaris Sport alles uit de kast halen om de basisschool leerlingen leuke, gevarieerde en kwalitatieve hoogstaande sportclinic’s aan te bieden. Het is voor de sportvereniging dé kans om kinderen enthousiast te maken voor de sport en voor kinderen dé kans om zonder verplichting eens verder te kijken dan de eigen sport, of als je nog niet op een sport zit, om juist een leuke sport te zoeken die bij je past!

Kinderen kunnen zich voor een cursus opgeven via de sportwebsite van Dalfsen staging2.activity4kids.nl of gewoon een mailtje sturen met je naam, leeftijd, en mailadres naar w.vanlenthe@dalfsen.nl (Combinatiefunctionaris Onderwijs en Sport).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.