Home / archiefcentraal / veel landen bij tiende editie pompcup heino

veel landen bij tiende editie pompcup heino

Met nog maar tien weken te gaan heeft de organisatie nog heel wat te doen. Ook worden de laatste spontane ideeën onderzocht op hun mogelijkheden. Het blijft een uitdaging om vernieuwend te zijn. Maar met de plannen die zijn vastgelegd, belooft het weekend, met als hoogtepunt een grootse opening op zaterdag 18 mei, weer een spektakel te worden voor deelnemer en bezoeker.

PompCup Heino staat bekend om haar vele vrijwilligers. De afgelopen negen jaar is het aantal vrijwilligers steeds opgelopen. Afgelopen editie waren er maar liefst 230 vrijwilligers. Hoog tijd voor een reünie, vond de organisatie. (Oud) vrijwilligers worden uitgenodigd om hun oude vrijwilligersshirt uit de kast te halen. Een shirt uit de PompCupcollectie zal het toegangsbewijs zijn voor deze avond, op zaterdag 18 mei van 19.00 tot 22.00 uur op Sportpark ‘de Kampen’.

Voor de meest recente ontwikkelingen omtrent de PompCup kun je terecht op de website www.pompcupheino.nl. Ook op Twitter (@PompCupHeino) en Facebook (PompCupHeino) houdt de organisatie je op de hoogte van het laatste nieuws. Leuke ideeën, vragen of verzoeken kun je mailen naar pompcup@vvheino.nl

Lees ook

Bibliotheek Salland weer helemaal open

REGIO – Sinds maandag 27 september zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.