veel activiteiten in jongerencentrum olst

Het is een behoorlijke drukte in Jongerencentrum ’t Olde Postkantoor in Olst. Er staan in april verschillende activiteiten gepland.

De Tienerclub gaat elke woensdagmiddag met een thema aan de slag. 3 april is er een filmmiddag, 10 april wordt er gewerkt met glow-in-the-dark materialen werken, 17 april worden er kussenslopen gepimpt en 24 april is er een fotoshoot. De Tienerclub is elke woensdagmiddag van 14.00 uur tot en 15.30 uur speciaal voor tieners van tien tot veertien jaar. De middagen kosten 1,50 euro of zijn te betalen met de speciale Tienerclub strippenkaart, die verkrijgbaar is in het jongerencentrum.

Aan de hand van tips van tieners is er besloten om een tienerdisco te organiseren op zaterdag 13 april van 19.00 uur tot 21.00 uur. Het thema is glow-in-the-dark en de bezoekers die het meest fluoriserend verkleed is krijgt een mooie prijs. Tijdens de voorafgaande Tienerclub zal er aandacht worden besteed aan dit thema. Tienerdisco’s zijn altijd toegankelijk voor tieners uit groep zeven en acht van het basisonderwijs en klas één en twee van het voortgezet onderwijs. De avond kost 1,50 euro of is te betalen met de Tienerclub strippenkaart.

Op zondag 28 april vindt de jaarlijkse Meidenverwendag plaats. Van 13:30 uur tot en met 17:00 uur kunnen meiden van tien tot en met zestien jaar zich laten opmaken, kappen, lekkere hapjes (gezonde) eten, hun nagels laten lakken en veel meer. Kaarten voor de Meidenverwendag kosten in de voorverkoop 5 euro en zijn te verkrijgen tijdens de openstellingen van het jongerencentrum, op woensdagavond, donderdagavond, vrijdagmiddag en vrijdagavond. Daarnaast zijn deze op vrijdagochtend en vrijdagavond te verkrijgen tijdens de openstelling in Wijhe in het SPOC (naast de Capellenborg. Met uitzondering van 29 maart in verband met Goede Vrijdag). Er zijn een beperkt aantal plaatsen.

Alle activiteiten van Landstede Welzijn Olst-Wijhe in het Jongerencentrum zijn toegankelijk voor tieners en jongeren uit zowel Olst als Wijhe en voor ouders is er vaak wel ruimte om even te komen kijken. Het jongerencentrum is te vinden aan de Aaldert Geertsstraat 39 te Olst.

Wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen via het telefoonnummer 0570-562529 of stel je vraag via de mail: welzijnolstwijhe@landstede.nl of op: http://staging2.facebook.com/JCOldePostkantoor/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.