Home / archiefcentraal / uitvoering the crucifixion groot succes

uitvoering the crucifixion groot succes

Zang en Oratoriumvereniging Raalte liet zaterdagavond 16 maart The Crucifixion van sir John Stainer horen. Onder leiding van gastdirigent Herman Weelink en ondersteund door het orgelspel van Capser Rodijk, werd het een prachtig concert in een goed gevulde Plaskerk.

Ondanks de korte voorbereidingstijd werd het oratorium van Stainer goed uitgevoerd. Ook solisten Patrick Pranger (bas) en Mikkel Fjeld Skorpen (tenor) leverden een bijdrage aan de uitvoering. Na het concert klonk een langdurig applaus.

Lees ook

Grote Rohda Loterij levert bijna 15.000 euro op

RAALTE – Rohda Raalte heeft de prijzen van de Grote Rohda Loterij uitgereikt. Al met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.