uitgebreid paasvuur in middel

Pastoor Verweij uit Raalte zal op eerste paasdag, 31 maart, het paasvuur ontsteken bij de familie Doorn aan de Woolsdijk in Middel. Kinderen tot tien jaar, die zich onder begeleiding van een ouder melden het Buurthuis krijgen een gratis lampion. Je kan je melden vanaf 19.45 uur. Het Buurthuis bevindt zich aan de Oude Deventerweg 5a.

Als de lampions zijn aangestoken gaan de kinderen samen met hun ouders en pastoor Verweij in optocht naar het paasvuur. De toegang is gratis en iedere bezoeker krijgt een gratis consumptiebon aangeboden. Deze kan in de tent op het terrein worden ingewisseld voor een beter warme chocolademelk, koffie of thee. Nadat het paasvuur is aangestoken is er in de tent ook iets te eten en een consumptie te verkrijgen.

Na de optocht is het buurthuis gesloten. Wat er in het verleden gebeurde bij het Buurthuis, gebeurt nu in de tent bij het paasvuur. Later op de avond zal in de tent een hapje worden aangeboden.

Het terrein is feestelijk aangekleed met vuurkorven en fakkels. In de tent zal verwarming zijn en op het terrein is een toilet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.