Home / archiefcentraal / uitgebreid paasvuur in middel

uitgebreid paasvuur in middel

Pastoor Verweij uit Raalte zal op eerste paasdag, 31 maart, het paasvuur ontsteken bij de familie Doorn aan de Woolsdijk in Middel. Kinderen tot tien jaar, die zich onder begeleiding van een ouder melden het Buurthuis krijgen een gratis lampion. Je kan je melden vanaf 19.45 uur. Het Buurthuis bevindt zich aan de Oude Deventerweg 5a.

Als de lampions zijn aangestoken gaan de kinderen samen met hun ouders en pastoor Verweij in optocht naar het paasvuur. De toegang is gratis en iedere bezoeker krijgt een gratis consumptiebon aangeboden. Deze kan in de tent op het terrein worden ingewisseld voor een beter warme chocolademelk, koffie of thee. Nadat het paasvuur is aangestoken is er in de tent ook iets te eten en een consumptie te verkrijgen.

Na de optocht is het buurthuis gesloten. Wat er in het verleden gebeurde bij het Buurthuis, gebeurt nu in de tent bij het paasvuur. Later op de avond zal in de tent een hapje worden aangeboden.

Het terrein is feestelijk aangekleed met vuurkorven en fakkels. In de tent zal verwarming zijn en op het terrein is een toilet.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.