tuinexpo eerste dag al groot succes

De Tuinexpo in Luttenberg werd vrijdag gelijk al door ontzettend veel mensen bezocht. De expo in de Luttenbergse manege is dan ook meer dan de moeite waard. Je kunt er alles vinden op gebied van je tuin. Echt alles. Van een klein bloemetje, via een architectonische herinrichting tot een bouwkeet die is omgebouwd tot sauna. Als je een beetje grote tuin hebt, kun je die vergunningvrij neerzetten.

Ook Woongroep Salland is aanwezig. Die verkopen geen tuin-dingen, maar helpen je je huis in te richten, ook dat dan wel weer op alle fronten. Tot de financiering aan toe. De Woongroep lijkt op papier een vreemde eend in de bijt, maar wie de route van de Tuinexpo volgt (het is zo groot dat die route echt nodig is), ervaart die vreemde eend in het geheel niet. De afzonderlijke leden van de Woongroep hebben een eigen deel van de expo helemaal naar de eigen hand gezet, je wandelt zo een andere wereld in, en even later er weer uit.

De wereld van de tuinexpo is heel divers, maar ook opvallend groot van opzet. Dat komt naturlijk door de vele vierkante meters grondoppervlakte, dat heeft de tuinders de ruimte gegeven hun tuinvoorbeelden niet op schaal, maar gewoon op ware grootte neer te zetten. Inclusief tuinhuisjes (-huizen), vijvers en bestrating.

De Tuinexpo is nog het hele weekend open. Vanaf het centrum van Luttenberg wordt je er met verwijsborden naar toegeleid, parkeerruimte is er zat, net als een vrij stoeltje op het grote middenterras.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.