ttv heino presenteert plannen jubileum jaar

De plannen voor het jubileum jaar van tafeltennisvereniging Heino werden 25 februari gepresenteerd. Dit jaar bestaat de vereniging 40 jaar. Na een welkomstwoord onthulde het bestuur van TTV Heino een spandoek dat het hele jaar aan Het Roekenest blijft hangen.

In 2013 zal de tafeltennis Heino in het teken staan van feestelijkheden gecombineerd met sportactiviteit. De activiteiten zijn niet alleen bedoeld voor leden. Ook niet-leden kunnen kennis maken met tafeltennis.

Er zullen het jaar door verschillende tafeltennis activiteiten worden georganiseerd. Zo komt er een ouder-kind toernooi, kunnen niet-leden samen met leden een dubbeltoernooi spelen en wordt er een 16-uur durende marathon georganiseerd. Ook gaat de Heinose jeugd met een Amerikaanse schoolbus naar het NK in Zwolle en vindt het jaarlijkse toernooi om de Heino bokaal weer plaats. Opgeven hiervoor kan tot 1 maart via de site: staging2.ttv-heino.nl

Een jaar bomvol activiteiten, met aandacht voor alle doelgroepen en waar gezelligheid voorop staat. TTV Heino hoopt het hele jaar vele mensen te mogen verwelkomen in het eigen Roekenest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.