ton strien zet redder scootmobiel in het zonnetje

Door een onfortuinlijke manoeuvre kwam de heer Bruggeman op 26 mei 2012 met zijn scootmobiel in het water op de kruising Raalterweg/Onder de Gelder. De heer Koenjer uit Wijhe sprong het water in om het hoofd van de man boven het water te houden totdat de hulpdiensten gearriveerd waren. Vrijdagmiddag 22 maart ontving Koenjer hiervoor een oorkonde van burgemeester Ton Strien.

De oorkonde is gekregen na melding bij de Maatschappij tot Redding van Drenkelingen. Dit is een soortgelijk traject als het aanvragen van een koninklijke onderscheiding; vandaar dat nu pas een oorkonde kon worden uitgereikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.