time out sport raalte verder onder andere naam

De naam Time Out Sport is van de gevel verdwenen, het logo is afgeplakt en binnen in het pand aan de Marktstraat 9 in Raalte is er een opheffingsuitverkoop. Leon en Mariska, de eigenaren van Time Out Sport Raalte, hebben besloten uit de Time Out Sport-formule te stappen en op eigen benen verder te gaan. ‘‘De naam gaat veranderen, maar de winkel blijft zoals onze klanten van ons gewend zijn. Wij zijn al twaalf jaar lang bekend bij het winkelend publiek in Raalte. Wij kennen onze klanten en andersom. Door met de Time Out Sport-formule te stoppen, krijgen wij meer vrijheid om onze winkel op eigen manier in te vullen. We staan nog steeds voor de volle honderd procent achter onze winkel. We zijn trots op de collecties en vinden het ondernemerschap veel te leuk!”

Behalve de naam, verandert er voor de klant dus niet veel. “Het vaste team van medewerkers blijft, net als de service en de kwaliteit die de klant van ons gewend is. Ook de collecties blijven hip en trendy. De opheffingsuitverkoop duurt nog enkele weken, daarna ligt de allernieuwste collectie weer in de winkel.”

Bedenk de naam

Leon , Mariska en hun team zijn nog op zoek naar een leuke en pakkende naam voor de nieuwe winkel. “Tot 30 maart kan iedereen een mail sturen met een idee voor een naam. Mocht er een leuke naam bij zitten waarmee wij ook mee door willen gaan, dan krijgt diegene een kledingpakket ter waarde van 500 euro.” Mail jouw idee naar naamswisseling@hotmail.nl, voorzien van jouw naam en telefoonnummer en maak kans op deze prijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.