Home / archiefcentraal / time out ontvangt veel reacties voor nieuwe naam

time out ontvangt veel reacties voor nieuwe naam

Time Out Sport Raalte heeft al veel reacties ontvangen op hun actie om een nieuwe naam te verzinnen voor de winkel. Klanten maken soms zelfs een logo of geven uitleg over hoe de naam tot stand is gekomen. Leon, Mariska en hun team zijn blijverrast hierover en willen iedereen alvast bedanken. De laatste week is nu ingegaan tot en met 30 maart kunnen er namen worden ingestuurd. Heb je nog een leuk idee,mail die dan naar naamswisseling@hotmail.nl, voorzien van jouw naam en telefoonnummer en maak kans op een kledingpakket ter waarde van 500 euro.

Binnen in het pand van Time Out is nog enkele dagen opheffingsuitverkoop. Langzaam komen ook de nieuwe collecties binnen. Als alles mee zit, is de winkel met Pasen weer gevuld met de nieuwste collectie.

De naam Time Out is al van de gevel verdwenen. Leon en Mariska, de eigenaren van Time Out Sport Raalte, hebben besloten uit de Time Out Sport-formule te stappen en op eigen benen verder te gaan. De winkel blijft wel hetzelfde, alleen de naam gaat veranderen. Door met de Time Out Sport-formule te stoppen, krijgen de eigenaren meer vrijheid om te winkel naar eigen manier in te vullen.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.