tentoonstelling met bazaar van don bosco

De jaarlijkse tentoonstelling met bazaar van Vereniging Don Bosco wordt 17 maart gehouden in Zaal IJsseldijk te Boskamp. 38 Jongens zijn op de vrijdag avonden weer druk aan het knutselen geweest. De Aloyisius school toont de projecten die zij hebben gemaakt. Ook is er een videopresentatie van de afgelopen 60 jaar. Voor oud leden is het een mooie gelegenheid om elkaar weer eens te zien en herinneringen op te halen. De tentoonstelling zal gehouden worden van 13.00 tot 18.00 uur.

Het zestigste seizoen van de vereniging loopt al weer op zijn eind. Tot en met 8 maart was jeugd vereniging Don Bosco actief en zit het zestigste jaar er weer op.

De vereniging wil de De Aloyisius school bedanken voor het gebruik maken van de stroom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.