teenage party en ghetto house in leeren lampe

De Leeren Lampe presenteert een Teenage Party en een dag later, Ghetto House.

De Teenage Party is gericht de op jonge stapper tussen de twaalf en vijftien jaar. Zij kunnen rekenen op een avondje fijne dansmuziek. Op het programma staat onder andere een optreden van Své-Wi Music en Mo. Své-Wi is een jonge rapper, zanger en producer. De Leeren Lampe is vrijdag 8 maart geopend van 21.00 tot 0.00 uur. De entree bedraagt 5 euro.

Ghetto House richt zicht op club, dance en groovy house. Deze avond, 9 maart, zullen Marc Benjamins en Skitzofrenix achter de draaitafels staan. MC Lady Bee hanteert de microfoon.

Marc Benjamin stond op zijn dertiende al achter de draaitafels. Hij verzorgde de muziek op schoolfeestjes en draaide op de lokale radio. Op zijn vijftiende tekende hij een contract met een boekingsbureau en daarna trok hij het Nederlandse clubcircuit in. Hij draaide op grote evenementen zoals Pacha, Hed Kandi, Nope is Dope en het Sneakerz Festival. Ook is hij tegenwoordig op Europees niveau actief. Hij was te horen in danceclubs in Duitsland, België, Zwitserland, Spanje, Griekenland, Frankrijk en Turkije.

Skitzofrenix staat bekend om zijn brede stijl. House, garage en elektro, alles komt voorbij. Op zijn vijftiende begon hij als hiphop-DJ, maar later richtte hij zich op UK Garage. Het duurde niet lang voor hij zich op house stortte. Nadat hij een eigen plaat had uitgebracht, dook hij de studio in met Sidney Samson. Samen brachten zij het nummer “You don’t love me” uit en dit werd een hit op de dansvloeren. Sinds 2007 heeft Skitzofrenix al meer dan 1500 keer opgetreden in Europa, maar ook in de Verenigde Staten en Zuid-Amerika.

Als MC staat Lady Bee bekend om haar krachtige stem. Met zang en rap kan ze elk publiek op jutten. Ze stond op grote festivals als Mysteryland, Dance Valley, Lake Dance Festival, Emporium en het Solar Festival en werkte samen met bekende DJ’s als Fedde le Grand, Sidney Samson, Afrojack en Laidback Luke.

De Leeren Lampe is op zaterdagavond geopend van 22.30 tot 3.15 uur en is te vinden aan de Almelosestraat 2 in Raalte, tel: 0572-355855. Meer informatie is te vinden op staging2.deleerenlampe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.