tcr mobieler met nieuwe touringcars

“Wij vinden het belangrijk dat echt iedereen optimaal kan genieten tijdens de rit”, vertelt bedrijfsleider Jurriën de Jong. “En om de kwaliteit te blijven leveren die de klant van ons gewend is, blijven wij investeren in luxe en comfort.”

Mensen die de touringcar zien rijden, zullen direct zien dat een rit in dit voertuig genieten is. Want de touringcar is niet alleen van binnen voorzien van alle gemakken, ook de uitstraling laat de hogere klasse zien. Beide wagens hebben lichtmetalen velgen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. De tien meter lange VIP-touringcar is uitstekend inzetbaar voor de zakelijke markt.

Dit voertuig heeft 32 comfortabele lederen stoelen, vier tafels en achterin de touringcar een mooie, ‘lounge-achtige rondzit’, die uitermate geschikt is voor een ‘zakelijke’ ronde tafeldiscussie, maar ook voor een lekker potje kaarten of om een glaasje wijn te drinken.”

“En om een lange rit nog aangenamer te maken, is er ook in deze ‘Lounge op wielen’ van alles te doen. Zo kun je gezellig wat drinken uit de aanwezige (koffie)bar en ondertussen een leuke film kijken op één van de vier 21 inch televisieschermen. Deze televisieschermen zijn zo geplaatst dat je, waar of hoe je zit, altijd een beeldscherm goed kunt zien en dus niets van de film hoeft te missen. Een bedrijf met een zakenuitje kan zo comfortabel in deze luxe touringcar op pad.” Dit voertuig sluit naadloos aan op het wagenpark van TCR Exclusief Vervoer. Met onder andere een 8-persoons VIP-bus, genaamd ‘het kantoor op wielen’.

De touringcars zijn extra veilig door de camera’s die voor- en achterop zijn gemonteerd. Ook beschikken deze voertuigen over Euro 5 EEV-motoren. Hierdoor zijn ze schoner en milieuvriendelijker dan voorgaande modellen.

Aangezien TCR Tours het belangrijk vindt dat echt iedere Sallander overal heen kan waar hij of zij maar heen wil, is de tweede nieuwe aanwinst extra goed toegankelijk voor mindervaliden. In deze comfortabele touringcar kunnen maar liefst 62 passagiers zitten. En om te zorgen dat iedereen mee kan met een uitje, is deze wagen zo aan te passen dat er maar liefst veertien rolstoelgebruikers plaats kunnen nemen. En dan blijven er ook nog eens twintig reguliere plekken over.

Natuurlijk is ook dit voertuig weer uitgerust met de nieuwste technieken, zoals televisieschermen, een koelkast en volledig voorzien van led-verlichting. Aan de zijkant zit een eenvoudig te bedienen personenlift, zodat rolstoelgebruikers de touringcar makkelijk in en uit kunnen komen. TCR Tours heeft in totaal vijf touringcars uitgerust met een personenlift. Deze touringcar wordt ingezet voor dagtochten en schoolreisjes, maar ook zeker voor meerdaagse reizen in binnen- en buitenland.

Een groep van Nationale Vereniging De Zonnebloem uit Kilder (Gelderland) heeft al mogen genieten van de eerste rit met de nieuwe touringcar en gaf bij terugkomst aan echt genoten te hebben van het comfort. Volgens sommigen had de rit zelfs nog wel langer mogen duren.

TCR Tours regelt alles

Bedrijfsleider Jurriën de Jong zegt dat TCR Tours ook in deze tijd wil blijven investeren om zo de kwaliteit te kunnen garanderen. “We willen graag meer zijn dan alleen een vervoerder van A naar B. We regelen niet alleen het vervoer, maar ook een eventueel lunch/diner-adres of een hotel. Hiermee willen we ons onderscheiden en wordt er service geleverd met een hoge kwaliteit.” TCR Tours zorgt er dan ook voor dat iedereen op een fijne manier op de plaats van bestemming kan komen. Van schoolkinderen tot zakenmensen en van mindervaliden tot de voetballers van het eerste elftal van Go Ahead Eagles.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.