t shirts te koop voor onderzoek naar kanker

Om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker verkoopt Welkoop Raalte T-shirts. De T-shirts worden verkocht namens BIG Challenge; veehouderij tegen kanker. Er zijn vier verschil- lende T-shirts te koop:

– Cows are cool;

– Varkens are cool;

– Chicks are cool;

– Horses are cool.

De T-shirts zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kosten tien euro. De totale verkoopprijs gaat naar het goede doel.

Op 5 en 6 juni zullen 216 fietsers uit de veehouderij zou vaak mogelijk de Alpe d’HuZes beklimmen om zo geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Deze groep maakt deel uit van de in totaal achtduizend fietsers die die dagen deelnemen aan de Alpe d’HuZes. Ook Tonny Veldhuis uit Mariënheem zal op 6 juni een steentje bijdragen door zoveel mogelijk de top te bereiken. Meer informatie over zijn actie kun je hier vinden.

Meer informatie over de actie van de veehouderij kun je vinden op staging2.bigchallenge2013.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.