swol maakt reis naar parijs

Stichting Welzijn Ouderen Lemelerveld is momenteel aan het inventariseren of er belangstelling is voor een driedaagse reis naar Parijs. Een tijdje geleden is er het eerste contact gelegd met TCR. Zij bieden een reis naar Parijs aan voor € 199,- per persoon als er 45 tot 49 personen meegaan met de bus. Als er zich meer dan 49 personen aanmelden, wordt de reis goedkoper en bij 45 personen wordt de reis duurder.

Bijkomend voordeel is dat, als je zelf een volle bus geregeld hebt, je het programma in samenwerking met TCR op een andere wijze kunt invullen. Mocht u dus zin hebben om er even een paar dagen d’r opuit te gaan, kom dan even langs bij ons op kantoor, Kroonplein 66 of bel ons even, tel. 0572-372882. Wij kunnen u dan verder informeren over deze mooie 3-daagse reis. Op onze website staat bij de laatste nieuwsberichten het programma van deze reis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.