sv heeten 1 in nieuw tenue gestoken

SV Heeten 1 heeft zondag nieuwe kleding ontvangen van haar sponsor Loohuis Installatietechnieken. Het voltallige team was aanwezig om een compleet nieuw wedstrijdoutfit, bestaande uit een polo, een broek en een jack, en een compleet trainingstenue in ontvangst te nemen.

Namens Heeten 1 sprak Robert Willemsen een dankwoord uit richting hoofdsponsor Laurens Loohuis. Door zijn geste loopt het team er nu uitstekend verzorgd bij. Uiteraard ging er een mooie bos bloemen naar zijn vrouw.

Voorzitter Harold Mentink benadrukte, na een dankwoord richting hoofdsponsor Loohuis en iedereen die deze kleding mogelijk heeft gemaakt, dat de spelers er voor het oog zeer representatief bij lopen, maar dat het vooral gaat om hoe men zich daarin gedraagt. SV Heeten wil een nette, warme en moderne vereniging zijn en heeft er alle vertrouwen in dat we dat als vereniging blijven. Op het sportieve vlak werden de spelers geprikkeld om dit lopende seizoen promotie naar de Tweede Klasse na te streven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.