survival natuurmiddag voor kinderen

Voor kinderen van de basisschool is er weer een Kid Kievid Natuurmiddag in Welsum. Op woensdagmiddag 20 maart gaan de kinderen avontuurlijk aan de slag met survival activiteiten. Hoe moet je je redden als je verdwaald bent in het bos? Welke kant moet je oplopen om weer thuis te komen? Wat kun je eten in de natuur en wat juist niet? Hoe maak je een schuilhut? Hoe maar je vuur zonder lucifers? Je krijgt antwoord op al deze vragen door mee te doen.

De middag duurt van 14.00 tot 16.00 uur en de kosten zijn 5 euro. Meer informatie is de vinden op staging2.natuurcontact.nl Aanmelden kan via info@natuurcontact.nl of 06-10807822.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.