Home / archiefcentraal / stem dit weekend op luttenbergse kroonappels

stem dit weekend op luttenbergse kroonappels

Leer- en werk bedrijf De Enk wil mensen via een leer/werktraject weer op de arbeidsmarkt krijgen. Het bedrijf heeft zich aangemeld met de bouw van een grote huifkar. Het doel van dit initiatief is medewerkers en vrijwilligers tet laten samen werken. Ook gaat de huifkar als activiteit dienen bij het landbouwmuseum. Voor de medewerkers en vrijwilligers van De Enk zou het een mooie bekroning zijn als zij door middel van een prijs in het zonnetje worden gezet.

Ook de verbouwing van Elckerlyc is opgenomen in de verkiezing. Het gemeenschapscentrum ondergaat op dit moment een grote verbouwing. Met een extra donatie uit het fonds van de Kroonappels van het Oranjefonds, zouden wensen die op dit moment onhaalbaar zijn gerealiseerd kunnen worden.

In het weekend van 15,16 en 17 maart kan er per categorie gestemd worden. Dit levert in alle categorieën één winnaar per gemeente op. Na een regionale verkiezing en een selectiedag blijven er drie landelijke winnaars over. Zij ontvangen 16 mei uit handen van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima het “Appeltje van Oranje” en 50.000 euro.

Stemmen kan via www.kroonappels.nl

Voor meer info over deze initiatieven bekijk: www.parelvansalland.nl

Lees ook

Koken voor Kerels in de Mozaïek

LEMELERVELD – Er zijn nog enkele plekjes vrij voor de cursus Koken voor Kerels in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.