steenwelle wint reischeque bij autobedrijf mol

De familie Steenwelle uit Luttenberg heeft een reischeque ter waarde van 500 euro gewonnen bij Autobedrijf Mol uit diezelfde plaats. Heel 2012 heeft het bedrijf in het teken gestaan van het eerste lustrum, Patrick en Renate Mol zaten inmiddels 5 jaar op het bedrijf. Om dit te vieren hebben ze elke maand een prijs verloot onder de klanten. Zo waren er al een digitale camera en een navigatiesysteem uitgegaan. Als hoofdprijs is er onder alle klanten van 2012 een reischeque verloot van 500 euro. Deze is gewonnen door de familie Steenwelle uit Luttenberg.

Ook in 2013 houdt Mol verschillende acties. “Om onze vaste klanten te bedanken voor hun vertrouwen en in de hoop dat ook anderen de weg naar Autobedrijf Mol weten te vinden,” aldus Patrick en Renate.

Autobedrijf Mol heeft als doel uitsluitend tevreden klanten,die vertrouwen hebben in het bedrijf en waar er naar de klant geluisterd wordt en wordt meegedacht. Ook de schadeafdeling gaat met zijn tijd mee, op dit gebied kunnen ze de klant steeds meer bieden.

“Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe auto kunnen ook bij ons terecht. Staat de juiste auto niet op onze site? Dan gaat Patrick met u uw wensen door nemen en vervolgens op zoek om toch uw auto te vinden,” stelt het duo.

Autobedrijf Mol is te vinden aan Wispelweg 38 in Luttenberg. Zie ook staging2.autobedrijfmol.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.