smeekens ik ga in sochi gewoon voor goud

Zes wereldbekerwedstrijden op een rij winnen? Jan Smeekens draaide er zondag zijn hand niet voor om. Nadat hij vrijdag de wereldbeker al op zijn naam gezet had, won hij zondag in Tialf ook de laatste heat over 500 meter van het seizoen.

De broertjes Mulder uit Zwolle en Kato uit Japan kwamen er weer niet aan te pas.

De wereldbeker gaat over het hele seizoen. Smeekens won de laatste zes op rij. Over twee weken zijn de wereldkampioenschappen in Sotsji. De beste over slechts twee races is de kampioen. Smeekens: “Ik benader die wedstrijden net als dit weekend. En ja: ik ga voor goud.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.