Home / archiefcentraal / showdagen landbouwmechanisatie succes

showdagen landbouwmechanisatie succes

De drie showdagen die Landbouwmechanisatie Heino van donderdag 28 februari tot en met zaterdag 2 maart heeft gehouden zijn goed bezocht. Ongeveer vijfhonderd mensen kwamen een kijkje nemen.

Onder het genot van een hapje en een drankje kon iedereen, jong en oud, een kijkje nemen bij het bedrijf. Naast een ruime keuze aan nieuwe en gebruikte tractoren en werktuigen, kon men ook de nieuwste ontwikkelingen op agrarisch gebied bewonderen, zoals een nieuwe Case Maxxum met tier IV motor en nieuwe noviteiten van de Pottinger hooibouwmachines.

Landbouwmechanisatie Heino is een relatief jong en dynamisch reparatiebedrijf waar persoonlijk contact en snelle service voorop staan. Zij staan ten alle tijden klaar om reparties en onderhoud te verrichten aan machines, ook op locatie. Daarnaast heeft Landbouwmechanisatie Heino een ruim aanbod aan nieuwe en gebruikte tractoren/werktuigen.

Lees ook

Wethouder Engberink afwezig door ziekte

OLST/WIJHE – Wethouder Herman Engberink van de gemeente Olst-Wijhe is de komende periode afwezig in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.