scholieren helpen met afval opruimen

Diverse scholen uit de regio helpen in de week van Natuurlijk Schoon met het opruimen van zwerfafval. In deze regio doen scholen mee uit Aalten, Dalfsen, Hardenberg, Hattem, Heerde, Olst-Wijhe, Ommen, Oost Gelre, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Twenterand, Urk, Winterswijk, Zwartewaterland en Zwolle.

De week van Natuurlijk Schoon is een initiatief van ROVA. De week start op 9 maart met de landelijke Opschoondag en duurt tot en met 16 maart. De week wordt dit jaar voor de vijfde keer gehouden.

Om de leerlingen enthousiast te maken en te motiveren om zwerfafval te voorkomen, heeft ROVA dit jaar een prijsvraag bedacht. De leerlingen worden uitgedaagd om hun opruimactie te filmen en te uploaden via YouTube. Op staging2.rova.nl/natuurlijkschoon kan men zich aanmelden. Het filmpje wordt beoordeeld door een deskundige jury. De inzender van het leukste, beste, spannendste of mafste filmpje maakt kans op een schoolfeest met een bekende Nederlandse DJ.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.