sallandse panoramatocht duurzaam onderweg

Fietsen met vrienden, familie, kennissen of sportmaten. Tweede Paasdag houdt Stichting Duurzaam Onderweg de Sallandse Panoramatocht. Deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 50, 75 en 100 kilometer. De tocht is bedoeld voor zowel de snelle als minder snelle fietser. Iedereen kan meedoen in een eigen tempo.

Duurzaam Onderweg biedt fietstoertochten met alles erop en eraan voor vrienden, familie of collega’s. Iedereen kan meefietsen, het maakt niet uit wie je bent, wat je doet en met welke fiets je deelneemt . Duurzaam Onderweg houdt fietstoertochten waarbij ontspanning en quality time voorop staan. Fietsend je zinnen verzetten, genieten van de natuur en ander moois onderweg.

De gekozen rustpunten en eindpunten zijn daarbij ook net zo belangrijk als de fietsroutes zèlf. Jaarlijks wordt een aantal fietstoertochten georganiseerd waarvan de Sallandse Panaromatocht de

eerste is.

Met de fietstochten betrekt Duurzaam Onderweg bedrijven, sociale organisaties en natuurlijk Salland met haar lokale tradities en regionale activiteiten. De Sallandse Panoramatocht is de eerste van een reeks fietstochten. De volledige fietskalender is te downloaden van de website staging2.stichtingduurzaamonderweg.nl.

De startlocatie van de Sallandse Panoramatocht is de sportkantine op sportpark Heidepark in Lemelerveld. Inschrijven is mogelijk van 9.00 uur tot 12.00 uur. Voor aangeslotenen bij Stichting Duurzaam Onderweg en de NTFU bedraagt het inschrijfgeld 4 euro, voor overige fietsers is dit 5 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.