salland in actie voor nldoet

Burgemeester Zoon en provinciaal Gedeputeerde Boerman trapten NLdoet vrijdag af in de Leeren Lampe in Raalte, waarna 600 leerlingen van het Carmel College bij 17 maatschappelijke organisaties aan het werk gingen.

Bij de Woonzorglocatie De Hartkamp van Carinova in Raalte werd bijvoorbeeld een kippenren gerealiseerd en het RIBW in Raalte begaf zich in de wijk om omwonenden kennis te laten maken met psychiatrische mensen. Ondertussen werd bij de scouting in Heino een blokhut afgebouwd en het terrein ingericht. Ten slotte was onze fotograaf Arnold Roolvink in Wijhe, waar bij zorgboerderij Klein Canada flink geklust werd.

Heb jij ook leuke foto’s van een klus? Stuur ze naar ons op!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.