rumor has it wint sallands got talent

Rumor has it heeft editie 2013 van wint Salland’s Got Talent gewonnen. De winnaar van de Publieksprijs is Emote. Zanggroep Rumor has it, 6 meiden uit Rijssen en Nijverdal, won de juryprijs bestaande uit een aantal optredens in de regio, in ieder geval in het HOFtheater en tijdens de theateravond bij de Stöppelhaene. Ook zullen ze te zien en te horen zijn bij de opening van het vernieuwde HOFtheater in januari 2014. Bovendien zal de Raaltese filmmaker Lars Henning een clip met de winnaar maken.

De 10 meisjes van dansgroep Emote wonnen de publieksprijs: een masterclass om hun talent verder te ontwikkelen.

De finalisten waren Rumor Has it, Fortunate, Corné en Merijn, Emote en Danique en Lise. Zij brachten een spetterende finale met een gevarieerd programma van zang, dans en rap. De zaal was goed gevuld met enthousiast publiek.

De deskundige jury, bestaande uit Marije Bijer, Mariska Zwaart, Lars Hennig, Sylvia van Raaij en Hans Groen, beoordeelde de acts. Het niveau was zeer hoog en de optredens zeer divers. Het was voor de jury dus niet gemakkelijk om een keuze te maken. Uiteindelijk heeft de jury dus unaniem gekozen voor Rumor has it vanwege haar grote musicaliteit.

Ook het publiek had letterlijk een stem in deze finale. Na de voorstelling mocht iedereen op een stemkaartje zijn of haar favoriet aangeven. Met 56 van de 213 uitgebrachte stemmen wonnen Emote de publieksprijs: een masterclass om hun danstalent verder te ontwikkelen.

Directeur Jos van den Born, die samen met Mirjam Borger Sallands Got Talent presenteerde, bood alle finalisten een kort optreden aan tijdens de openingsfestiviteiten in januari 2014 bij de opening van het vernieuwde HOFtheater.

Volgend seizoen is er weer een nieuwe editie van Salland’s Got Talent. Alle talenten uit Salland zijn van harte welkom om zich aan te melden via info@hofinsalland.nl. De voorrondes vinden plaats in het HOFtheater op za. 29 maart 2014 en de finale op zaterdag 10 mei 2014.

Ook hebben we de tweets van Hof van Salland op een rij gezet voor een mooi verslag.

Ontdek nieuw theatertalent? Zaterdag 16-2 is de voorronde van Salland’s Got Talent met 12 deelnemers

Na het welkomstwoord van @JosvdBorn en @MirjamBorger worden nu de 5 deskundige juryleden voorgesteld

It’s showtime! We beginnen met Fortunate uit Luttenberg/Lemele: ze zingen de medley Smells like Somebody on the Wonderwall Boulevard

De groep Emote danst nu op “Depth over distance” van zanger Ben Howard

Rappers Corné en Merijn deden hun eigen rap “Soms”. Het woord is aan de jury!

Veel gejuich en applaus in de zaal als Danique en Lise aan de beurt zijn! Ze dansen op een song van Birdy

Positieve reacties over veel talenten door de jury: “Betere concentratie (…) veel meer energie dan in de voorronden.”

De vijf zangeressen en pianiste van Rumor Has It hebben zelf een medley gemaakt van “Leun op Mij”, “Someone Like You” en “You and I”

Pauze. De tijd vliegt! Jurylid @Hans_Groen was lovend over “Rumor Has It”: mooie mix van de stemmen, ‘harmonisch fantastisch’

We zijn gestart met een gastoptreden van Davin Mosterd, winnaar van Salland’s Got Talent 2012. Zijn videoclip was te zien in de zaal

Ssssssssst! Met “Skyscraper” krijgt Rumor Has It het publiek nu muisstil!

De spanning neemt toe bij Salland’s Got Talent, na de pauze ligt het niveau nog hoger

“Als jullie opkomen stralen jullie het meteen uit” “Super leuk dat jullie het zelf maken”, jurylid @MariskaZwaart over Danique & Lise

Rappers Corné en Merijn zijn in de flow!!! Salland heeft ook Raptalent weten alle mensen in de zaal!

Fortunate treedt op met zang en akoestische gitaar. “With You” van Matt Simons was al bekend van #GTST maar valt ook goed in Raalte!

Filmmaker en jurylid Lars Henning is erg enthousiast!

“Dit was veruit de beste versie die ik van dit nummer heb gehoord.” @Hans_Groen

Emote straalt! De dansgroep uit Raalte mag de tweede set afsluiten op een remix van “Rehab”, origineel van Amy Winehouse

Jurylid Sylvia van Raay was erg onder de indruk van het optreden van Emote. De jury gaat in beraad.

Alle bezoekers hebben gestemd op hun favoriet voor de publieksprijs. Wie zullen er gaan winnen vanavond?

De winnaar van de Publieksprijs van Salland’s Got Talent 2013 is geworden………. Emote!!!

Geweldige avond! Salland’s Got Talent 2013 is gewonnen door Rumor has it!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.