rohda versterkt zich met zarbaf

Rohda Raalte heeft zich versterkt met Hamid HajiJafar Zarbaf. De 22-jarige middenvelder kwam eerder uit voor GA Eagles, AGOVV, Helios, Koninklijke UD en CSV Apeldoorn.

Zarbaf laat op de website van Rohda Raalte weten dat hij hoopt samen met de selectie naar mooie resultaten te kunnen werken. Door omstandigheden zocht hij een nieuwe club om op niveau te kunnen blijven voetballen. Kick Maatman kende hij nog uit zijn ‘Eagles tijd’ waardoor contact opgenomen is met Rohda Raalte.

Hoofdtrainer Maatman zegt op de website van Rohda Raalte dat hij zich zal moeten bewijzen. “Wij hebben een homogene groep die goed presteert. Hamid zal aan moeten tonen dat hij binnen de selectie past en uiteindelijk ons gezamenlijke doel ook wil nastreven. Verder is het voor de breedte van de selectie alleen maar goed. De afgelopen weken hebben we dat heel goed gemerkt. Door blessures en schoringen hebben we de nummers 12 tot 22 in moeten zetten. Gezien de resultaten hebben deze het meer dan goed gedaan en kunnen we blij zijn met zo’n brede selectie.”

Hamid zelf is zeer blij om deel te mogen uit maken van zo’n brede en goede selectie als Rohda Raalte. Tevens denkt hij een versterking te zijn voor een lang seizoen waarin Rohda Raalte nog strijd voor de beker en boven aan staat in de Hoofdklasse C.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.