rohda hoopt op wedstrijd op kunstgras

De thuiswedstrijd dit seizoen werd door Rohda met 3-2 gewonnen. “Dat was verdiend, maar Juliana liet zien over een goede ploeg te beschikken, wat ze ook laten zien op de ranglijst door steevast bovenin te blijven staan op de ranglijst.”

Beker

Rohda kende dinsdagavond een loodzware bekerwedstrijd tegen SVZW. “We hebben alle zeilen bij moeten zetten om de 2-1 zege binnen te slepen. Het was een uitstekende teamprestatie, waarbij vermeld moet worden dat het een onverdiende overwinning was. Met keihard werken vanuit een strakke verdedigende organisatie en een wederom fantastische Ruben Tepperik hebben we het toch gered.”

Fikse tegenvallers voor Maatman zijn de blessures die Maurice Tepperik, Jordi Lemmens en Rick Vleems hebben opgelopen. “Met name Maurice zullen we zoals het er nu uitziet een aantal weken moeten missen. Ten aanzien van zondag tegen Juliana kunnen we in ieder geval een streep zetten door de geblesseerden Boy Boeloerditi, Django Ngutra, Deniz Sahbaz, Jens Veldwachter en Maurice Tepperik. Bas Tuitert is overigens weer met de veldtraining gestart en zal over enkele wekken weer minuten gaan maken in het tweede elftal.”

Lastige wedstrijd

Maatman verwacht dan ook een moeilijke wedstrijd, waarin Rohda wederom moet aantonen een teamprestatie neer te kunnen zetten. “Kansloos zijn we ondanks het gemis van een aantal voor ons niveau topspelers echter nooit. Rohda 1 is een hecht team dat op meerdere manieren resultaat kan halen. Bovendien geeft de absentie van basisspelers altijd weer ruimte en mogelijkheden voor anderen die staan te trappelen.”

De komende weken zullen jongens als Roy Supèr, Jasper Broekhuis en Rik-Jan de Groot meer gaan spelen dan voor de winterstop en ook deze spelers genieten het vertrouwen van de trainer en de groep. Lastig wordt het, maar als we wederom als team functioneren is er van alles mogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.