richard woolderink heeft stemmen nodig

Raaltenaar Richard Woolderink doetmee aan een internationale fotowedstrijd. De wedstrijd is uitgeschreven door het Kibbutz Volunteer Program Center in Israël. Zestien foto’s zijn toegelaten tot de competitie, waarvan twee inzendingen van Richard Woolderink. Via Facebook kunnen mensen stemmen op de mooiste foto’s door op ‘vind ik leuk’ te klikken. Woolderink heeft er nogal wat nodig om te winnen, en vraagt dus alle Sallanders om te stemmen. Overigens verloot hij onder alle stemmers na afloop twee flessen wijn.

Stemmen kan op https://staging2.facebook.com/kibbutzvol

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.