Home / archiefcentraal / richard woolderink heeft stemmen nodig

richard woolderink heeft stemmen nodig

Raaltenaar Richard Woolderink doetmee aan een internationale fotowedstrijd. De wedstrijd is uitgeschreven door het Kibbutz Volunteer Program Center in Israël. Zestien foto’s zijn toegelaten tot de competitie, waarvan twee inzendingen van Richard Woolderink. Via Facebook kunnen mensen stemmen op de mooiste foto’s door op ‘vind ik leuk’ te klikken. Woolderink heeft er nogal wat nodig om te winnen, en vraagt dus alle Sallanders om te stemmen. Overigens verloot hij onder alle stemmers na afloop twee flessen wijn.

Stemmen kan op https://www.facebook.com/kibbutzvol

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.