raalte verstrekt de 20000e starterslening

De 20.000e starterslening is vrijdag 22 maart verstrekt aan Julian Andriessen en Claudia van der Kolk. Om half tien in de ochtend leest notaris Roelofs de akte voor en worden de handtekeningen gezet. Julian en Claudia zijn de eigenaren van een echte opknapwoning. De handen kunnen uit de mouwen.

Claudia: “We hebben veel mensen die ons kunnen helpen, dus dat komt wel goed. Mijn vader zag deze woning te koop staan. We hadden helemaal niet verwacht dat het voor ons mogelijk zou zijn om de woning te kopen. Maar door een goed hypotheekadvies van de hypotheekadviseur van Hannink van Bladeren & List met daarin een Starterslening en stevig onderhandelen is het gelukt.”

Wethouder Jacques van Loevezijn van de gemeente Raalte spreekt het stel toe: “Jullie wonen al in Raalte en nu blijven jullie in Raalte wonen. Het is mooi dat dit met behulp van deze stimulering een feit is. Daar is de Starterslening voor bedoeld.”

Jan Willem van Beek, directeur van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten is in zijn nopjes en overhandigt bloemen en een cadeautje: “Gefeliciteerd met jullie eerste, eigen huis. Het is mooi dat het de 20.000e is. Het geeft ons de gelegenheid dit moment extra bijzonder voor jullie te maken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.