raalte thrilt nu al in herdruk

“De boeken die we bij de Bruna en de Jumbo in Raalte hadden neergelegd, waren donderdag al zo’n beetje op. En ook in de andere winkels loopt het goed.” De drie zijn erg blij dat de winkeliers hen deze mogelijkheid bieden. Zonder hen had dit niet gekund. “Leg er nog maar een stapeltje bij,” zei de Bruna in Heino. En tegen een mevrouw in de winkel: “Mooi boek! Geschreven door allemaal plaatselijke schrijvers.” Ze nam er inderdaad eentje mee.

Niet alleen in de winkels worden de boeken verkocht. De aanvragen komen van alle kanten. Ook via de website staging2.taaluilen.nl druppelen ze binnen. Soms vanuit het buitenland. Zo komt er zelfs een exemplaar te staan in de Nederlandse bibliotheek van Kaapstad. “Raalte goes South Africa”, lachen Marietje, Willem en Joke.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.