portal olst wijhe officieel in de lucht

Een verzamelsite waarop zoveel mogelijk bedrijven, verenigingen en stichtingen uit Olst en Wijhe te vinden zijn. Dat is het idee achter de portal die vrijdagmiddag werd gelanceerd in Infocentrum Den Nul.

De deelnemers kunnen tegen een jaarlijkse bijdrage een beschrijving plaatsen over zichzelf plaatsen, een webwinkel laten werken en alles wat zij nog meer willen doen om de aandacht te trekken. Al ruim honderd bedrijven hebben zich aangemeld. Bekijk de portal op staging2.olstenwijhe.nl

Ook wordt via deze site de consument actief benaderd met nieuwsbrieven en social media om het aanwezige aanbod actief op de kaart te zetten en hen te verleiden onze gemeente en kernen te bezoeken. Deelnemers beschikken ieder over een eigen website en webwinkel die aan te passen is naar eigen stijl en gemakkelijk is bij te werken. De website is constant vernieuwend doordat bedrijven én consumenten direct nieuws en agendapunten kunnen plaatsen, deze verschijnen niet alleen op de pagina van de deelnemer maar ook gelijk op de startpagina.

’s Ochtens om 9.30 uur startte de mystery guest actie. De mystery guest verplaatste zich door de gemeente Olst-Wijhe. Via facebook en twitter kregen volgers aanwijzingen om er achter te komen waar de mystery guest op dat moment was. Om twintig over twee werd de mystery guest (Tamara Mulder) aangesproken met: ‘bent u olst en wijhe?’ door de winnares van de actie: Ellen Brinkman uit Olst. De mystery guest was op dat moment in de Plus supermarkt in Olst.

Om 17.00 uur begon het officiële gedeelte, na het ontvangst met koffie en thee vond in de feestelijk versierde filmzaal van Infocentrum Den Nul de officiële opening plaats. Na een presentatie van Ilse de Vries (initiatiefneemster van de website), werd de mystery guest bekend gemaakt en werd de cheque ter waarde van 250 euro overhandigd aan de winnares van de actie: Ellen Brinkman. Met een druk op de knop was de website officieel online. Er werd feestelijk afgesloten met een borrel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.