Home / archiefcentraal / palmpasenoptocht in boskamp

palmpasenoptocht in boskamp

De Activiteiten Commissie Boskamp organiseert weer een Palmpasen optocht. Dit jaar zal de optocht plaatsvinden op 24 maart om 10.45 uur. Onder muzikale begeleiding van de Holstobloazers vertrekt de optocht vanaf het Dorpsplein.

Via een route over de Boskamp en door het St. Willibrord eindigt de optocht op het bekende basketbalveldje. Daar krijgen de kinderen wat drinken en kunnen ze meedoen met het inmiddels traditionele eieren zoeken. Voor de vaders, moeders, opa’s en oma’s staat er koffie en thee klaar.

Lees ook

HVS: ‘De Tellegen voor huizen, niet voor winst’

RAALTE – De herontwikkeling van schoolterrein de Tellegen in Wijhe moet in het teken staan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.