palmpaasstok maken in informatiecentrum ijssel

Kinderen kunnen in het Informatiecentrum IJssel in Den Nul een ouderwetse Palmpaasstok maken. Palmpasen is officieel de laatste zondag van de vastenperiode, de zondag voor Pasen. De Palmpaasstok is een stok in de vorm van een kruis, vol met vaste attributen die allemaal hun eigen betekenis hebben. Maar voor kinderen is het vaak een mooie eigen versierde stok, vol met lekkers, waar ze trots mee rondlopen.

De Palmpaasstok wordt in het Infocentrum gemaakt op de ouderwetse manier met zoveel mogelijk natuurlijke materialen. De kinderen kunnen hem de hele middag versieren en er wordt afgesloten met een groepsfoto van alle stokken. Als het weer het toelaat zal er een kleine optocht op het terrein worden gehouden. Voor een stok, de materialen en ranja wordt gezorgd.

De middag zal worden gehouden op 23 maart van 14.00 tot 16.00. De kosten zijn 5 euro, inclusief ranja. Opgeven kan voor 21 maart via temruit@hetnet.nl of in de kiosk van het Infocentrum (dagelijks te bereiken via: 0570 685040). Twee dagen voor de activiteit krijgt je een bevestiging van de opgave. Je dient deze bevestigingsemail mee te nemen op 23 maart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.