paasvuur in welsum

Het paasvuur in Welsum wordt gehouden op 31 maart. Het vuur wordt om 20.00 uur ontstoken door kinderen die eerst een lampiontocht lopen. Bij de paasbult aangekomen mogen ze met een fakkel, onder leiding van deskundige begeleiders, de enorme stapel in de brand steken. Elk jaar weer een spannende activiteit verzorgd door de Vereniging Volksvermaken Welsum. Naast het indrukwekkende vreugdevuur is er een gezellige feesttent en muziek voor een vreugdevolle voortzetting van de avond.

Snoeihout kan op zaterdag 30 maart worden ingeleverd aan de Erveweg ter hoogte van de dorpskern, waar de bult met takken al behoorlijk aan het uitdijen is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.