paashaas heeft mandjes gevuld in heino

Dit jaar is er massaal geknutseld door kinderen uit Heino en omstreken. De afgelopen weken konden kinderen een paasmandje knutselen en deze terug brengen bij C1000 om te kijken of de paashaas er misschien wat lekkers in zou doen. Ruim driehonderd mandjes werden op bijzondere wijze verfraaid met verf, stickers, lintjes en vooral gele, bruine en paarse tinten. De kleuren van Pasen werden

zo vrolijk toegepast. Ook al werkt de zon buiten dan even niet mee; door deze kleurrijke creaties zijn

de lentestralen bij C1000 goed doorgekomen.

Marlinde Baarslag van C1000 bedacht de actie samen met bedrijfsleider Johan Schoemaker. “Wij wilden een andere kinderactie doen dan standaard met Sinterklaas. Daarop is vorig jaar dit idee gestart. En blijkbaar met succes. Wij zijn enorm blij met alle vrolijke mandjes”, aldus Johan en Marlinde. De mandjes kunnen 29 en 30 maart opgehaald worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.