Home / archiefcentraal / paasbingo in beerzerveld

paasbingo in beerzerveld

Vrijdag 22 maart organiseert de activiteitencommissie van de Nederlandse Hervormde Kerk Beerzerveld weer haar traditionele paasbingo. Vanaf 20.00 uur zullen de ballen gaan rollen in de Garve aan de Westerweg 40. Maar vanaf 19.00 uur bent u al van harte welkom en kunt u gezellig onder het genot van een kopje koffie opmaken voor een onvervalst avondje bingo plezier.

Er zijn weer fantastische prijzen te winnen. Veel levensmiddelen en vleesprijzen. De hoofdprijs in de superronde is een C1000 waardecheque van maar liefst 100 euro! Spanning tot aan de laatste bal. Kortom, wij zien u graag aanstaande vrijdagavond op de paasbingo in Beerzerveld.

Lees ook

Blog Aaltje Booijink-Jonkman: Wees zuinig met energie!

Ken je de kreet nog? In de jaren 70 werd opgeroepen om verstandig en zuinig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.