overgebleven tulpen aangeboden aan zorginstelling

De overgebleven bossen van de tulpenactie van HERA”11 zijn aangeboden aan zorginstelling ZoZijn en Swaenewoerd. Zo hebben de bewoners het voorjaar al vast in huis.

De leden van HERA”11 (wedstrijdzwemmers en synchroonzwemmers) hebben met groot succes de jaarlijkse tulpenactie gehouden. Onder het motto “Zet ze in ’t water” werden in Raalte en Heino tulpen verkocht. In zeventien groepen zijn de leden van jong en oud de deuren langs gegaan. Zelfs de jongste van vijf en zes jaar hebben in het begin van de avond mee gelopen.

Dankzij de opbrengst van deze actie kan de contributie lager gehouden worden en kunnen extra activiteiten voor de leden worden georganiseerd. Het bestuur van HERA’11 bedankt de inwoners van Raalte en Heino voor het kopen van de tulpen, maar natuurlijk ook de activiteitencommissie voor de organisatie en de leden voor de verkoop. Vrijdagavond bleek het grootste deel van de tulpen te zijn verkocht. Toch heeft een klein clubje fanatieke zwemmers op zaterdag nog aardig wat bossen weten te verkopen. Na deze inzet was de actie dan echt ten einde. Ondanks de goede verkoop bleven er nog een aantal bossen tulpen over.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.