optredens polyhymnia groot succes

De twee optredens van muziekvereniging Polyhymnia op zaterdag 9 maart waren een groot succes. Zowel het kinderconcert ’s middags als het avondconcert zijn goed bezocht en de bezoekers waren zichtbaar enthousiast. De optredens vonden plaats in sporthal Het Heidepark in Lemelerveld.

Tijdens het middagconcert heeft de jeugdfanfare onder leiding van Wim Sleurink een vlot en vrolijk repertoire laten horen. Wim is sinds eind vorig jaar de nieuwe dirigent van zowel de jeugdfanfare als het fanfare orkest. De minirettes B en C hielden onder leiding van Marinda Westendorp een show op mooie muziek en in schitterende kleding.

De jeugdslagwerkgroep, onder leiding van Gerben Schutte, sloten hun deel van het kinderconcert af met een nummer op olievaten. Wat een American style met zich meebracht. Het geheel werd gepresenteerd door Niels Schrijver. Het was een mooi kinderconcert, waar de jeugd van Polyhymnia trots op mag zijn.

Het avondconcert was een afwisselende show met muziek en entertainment. De fanfare stond wederom onder leiding van Wim Sleurink. De majorettes traden op onder leiding van Marinda Westendorp. En de slagwerkgroep, onder leiding van René Veenstra, deden het licht uit deze avond. Zij gaven een lichtshow, wat mooie effecten met zich meebracht en waarmee de sporthal fluorescerend werd verlicht. Irene van der Vegt verzorgde de presentatie van deze avond.

Bij de fanfare was er ook een jubilaris. Hermien Schrijver is onderscheiden vanwege haar vijftigjarig lidmaatschap bij de Koninklijke Nederlandse Federatie van Muziekverenigingen (KNFM). Schrijver werd door voorzitter Koos de Vries bedankt voor haar inzet bij de vereniging en ze kreeg haar welverdiende onderscheiding.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.