optreden van imca marina in olst

In Het Averbergen in Olst heeft Imca Marina op 20 maart een optreden gehouden voor de bewoners van het verpleeg- en verzorgingshuis. Het optreden werd gehouden omdat de Stichting Vrienden van Het Averbergen dit jaar 25 jaar bestaat. Vanwege het 25-jarig bestaan worden er allerlei activiteiten of middelen aan voor de bewoners.

Het optreden van Imca Marina zorgde voor een gezellige middag. Voorzitter Wil de Knecht van de Stichting Vrienden heette Imca Marina welkom en kondigde het optreden aan. Er klonken bekende meezingers, maar ook wat minder bekende nummers.

Rondom de liedjes die Imca Marina ten gehore bracht, vertelde ze op zijn Grönings anekdotes uit haar eigen leven. Tijdens de medley met bekende liedjes zoals Vino, Viva Espania en Bella Italia lieten medewerkers en bewoners zich verleiden tot een polonaise. Na afloop van het optreden konden bewoners nog even nagenieten met een borrel en een hapje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.