optreden de jonkvrouwen gaat toch door

Het optreden van ‘de Jonkvrouwen’ wat op 14 februari vanwege hevige sneeuwval niet door kon gaan komt er alsnog. Het uitgestelde optreden zal nu plaatsvinden op donderdag 7 maart om 19.30 uur in Zaal ‘de Herenbrink’ van het Wooldhuis in Heino.

Het koor bestaat nu ruim een jaar. Oorspronkelijk zou de dirigent Flip Jonkman alleen betrokken worden bij de opstart. Maar het is toch anders gelopen. Bekende songs van toen zijn gearrangeerd door de dirigent en worden gezongen door de vrouwen met begeleiding van twee accordeons, contrabas en drums.

Songs die de revue passeren zijn onder meer liederen van Elvis Presley, Cliff Richard en Benny Neiman. Maar ook liederen van Dana Winner en Olivia Newton John zijn ingebracht. Ook voor een smartlap wordt door de vrouwen niet teruggedeinsd. Onder andere ‘Blauwe Korenbloemen’ wordt met veel passie gezongen.

In Heino zingt het koor ‘de Jonkvrouwen’ met circa 25 koorleden. De koorleden komen overwegend uit Zwolle maar ook van daarbuiten zijn liefhebbers van genoemd genre van harte welkom.

Komende donderdag zingt het koor dus in Heino maar de week daarop is iedereen van harte welkom in het Speeltuingebouwtje in Assendorp de Zwolle. Aanvang van de repetitie is 19.30. Het koor ‘de Jonkvrouwen’ heeft nu ook een Facebook pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.