opgeven voor dll summer event nog mogelijk

De eerste 55 teams hebben zich al opgegeven, maar aanmelden voor DLL Summer Events kan nog steeds. In samenwerking met volleybalvereniging Salvora en Hans Kappert (handbal) wordt van 5 tot en met 7 juli het DLL Summer Event georganiseerd. Het wordt weer een mix tussen beachhandbal en beachvolleybal gecombineerd met entertainment en andere activiteiten. Een zonnetje aan de blauwe hemel, lekker volleyballen/handballen, koude drankjes, lekker eten en de dag afsluiten in De Leeren Lampe.

Het DLL Summer Event wordt als volgt opgedeeld:

Vrijdagavond 5 juli: Verenigingen en vriendenteams (competitie volleybal en handbal). Aansluitend Beach Party met DJ Jerome.

Zaterdagmiddag 6 juli: Jeugd tot en met 15 jaar (volleybal A en B jeugd + handbal B jeugd)

Zaterdagavond 6 juli: Jeugd van 16 jaar en ouder (bedrijvenvolleybal + handbal A jeugd)

Zondag 7 juli: Kids (volleybal C jeugd + handbal C en D jeugd) + finale poules vrijdag/zaterdag

De volleybal teams zijn teams van vier personen en teams zorgen zelf voor een scheidsrechter en een teller. Mix teams zijn toegestaan in de bedrijvencompetitie volleybal.

Maak de teams binnen je vereniging enthousiast en laat voor 30 april weten of je meedoet. het inschrijfgeld bedraagt 20 euro per team. Op zondag is er voor de kinderen geen inschrijfgeld verschuldigd.

Aanmelden kan via info@deleerenlampe.nl. Graag aangeven met welke tak van sport je deelneemt en in welke categorie (A, B, C jeugd) je als team wilt uitkomen. Ook vermelden wie als contactpersoon, onder vermelding van telefoonnummer en e-mailadres, optreedt.

Voor vragen kun je bellen naar 0572–355855 of mailen naar info@deleerenlampe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.