Home / archiefcentraal / opening leer en werkbedrijf de enk lemelerveld

opening leer en werkbedrijf de enk lemelerveld

Het worden nog een paar drukke dagen voor Joop Holtmaat en zijn medewerkers. Vrijdag 22 maart is de opening van ‘de Enk’ gepland en dan moet alles er natuurlijk piekfijn uitzien. Vanaf 16.00 uur is iedere belangstellende welkom aan de Vilstersestraat 5 in Lemelerveld. Dit is het voormalig pand van Koerhuis Motoren. Je kan daar dan, onder het genot van een hapje en een drankje, bekijken waar al dat gezaag, getimmer en geverf van de laatste maanden toe geleid heeft.

In Leer- en Werkbedrijf ‘de Enk’, dat nauw verbonden is met het gelijknamige bedrijf in Luttenberg, kunnen mensen aan de slag die, om wat voor reden dan ook, in het gat tussen bedrijfsleven en sociale instellingen vallen. Het leer- en werkbedrijf biedt hen ruime mogelijkheden om te integreren, zichzelf te ontwikkelen en, eventueel, door of terug te stromen naar het gewone bedrijfsleven.

Binnen het bedrijf worden diverse werkzaamheden uitgevoerd. Er worden tuinelementen gelast, tuinmeubels getimmerd of opgeknapt, kaarsenstandaards ‘gedraaid’ en er is een brocante-afdeling. Vanaf 22 maart is het bedrijf (en de winkel) voor iedere belangstellende toegankelijk van 09.00 uur tot 16.00 uur.

Op vrijdag 22 maart houdt De Enk een open huis. Bezoekers zijn welkom tussen 16.00 uur en 19.00 uur aan de Vilstersestraat in Lemelerveld.

Lees ook

Bewoner Haverstraat uit huis gehaald na gasluchtmelding

RAALTE – De politie heeft vanmorgen een verward overkomende bewoner van de Haverstraat in Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.