Home / archiefcentraal / open dag tekenatelier het kleurrijk

open dag tekenatelier het kleurrijk

Tekenatelier Het Kleurrijk houdt open dag voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst en communicatie. De open dag wordt gehouden op zondag 7 april van 11.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens deze dag wordt om 13.00 uur en 15.00 uur een lezing gehouden over de Tekentaal. Voor en na de lezingen wordt er informatie gegeven over de activiteiten van Het Kleurrijk. Je krijgt de gelegenheid tot vragen stellen maar je kunt ook een tekening maken.

Kinderen kunnen zich vermaken in de klein speeltuin. De workshops zijn bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar. kijk voor meer informatie over het aanbod voor volwassenen en kinderen op www.hetkleurrijkheino.nl

Tegelijkertijd houdt ook Wijnkoperij WijnKristal een open dag. Hier kun je je laten informeren over de verschillende proeverijen voor groepen, cursussen en arrangementen. Ook kun je hier echt wijn proeven. Een hapje zal niet ontbreken.

Het bezoekadres is: J.A. Leeghwaterstraat 1, 8141 GP Heino. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Lees ook

Midzomerfeest Mariënheem weer de tent in

MARIËNHEEM – De kogel is door de kerk: het is de bedoeling dat het Midzomerfeest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.