Home / archiefcentraal / open dag bij veluwekliniek

open dag bij veluwekliniek

De Veluwekliniek in Hattem houdt op 9 maart een open dag. Op die dag kan iedere belangstellende de kliniek bezichtigen en wie wil, mag een screening van spataderen middels een echo laten maken. Bezoekers zijn welkom tussen 09.00 uur en 13.00 uur.

De Veluwekliniek is een zogeheten Zelfstandig Behandel Centrum. Behandelingen in de kliniek vallen onder de vergoede zorg van zorgverzekeraars. Het accent van de behandelingen bij de kliniek ligt op de verzorging van spataderen, maar ook aambeien, liesbreuk en andere kleine chirurgische aandoeningen worden verzorgd.

De Veluwekliniek is gevestigd aan de Eikenlaan 15 in Hattem. Zie ook www.veluwekliniek.nl

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.