open dag bij veluwekliniek

De Veluwekliniek in Hattem houdt op 9 maart een open dag. Op die dag kan iedere belangstellende de kliniek bezichtigen en wie wil, mag een screening van spataderen middels een echo laten maken. Bezoekers zijn welkom tussen 09.00 uur en 13.00 uur.

De Veluwekliniek is een zogeheten Zelfstandig Behandel Centrum. Behandelingen in de kliniek vallen onder de vergoede zorg van zorgverzekeraars. Het accent van de behandelingen bij de kliniek ligt op de verzorging van spataderen, maar ook aambeien, liesbreuk en andere kleine chirurgische aandoeningen worden verzorgd.

De Veluwekliniek is gevestigd aan de Eikenlaan 15 in Hattem. Zie ook staging2.veluwekliniek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.