Home / archiefcentraal / open dag bij groote schaarsberg av

open dag bij groote schaarsberg av

Dit is de eerste keer dat Groote Schaarsberg een open dag organiseert. Niet iedereen kent het bedrijf en weet wat ze precies doen. Daarom wil Groote Schaarsberg dat nu aan iedereen laten zien. Het bedrijf is erg enthousiast en wil dit graag demonstreren. “Al komen er maar drie mensen, toch vinden we het leuk om te laten zien wat we doen.”

Tijdens de open dag laat Groote Schaarsberg op een aantal schermen zien wat voor opnames ze zoal kunnen maken en wordt de apparatuur uit de verhuur-afdeling gedemonstreerd. Ook is er te zien hoe de videoregistratie werkt.

“Hoewel we maar een klein bedrijfje zijn, hebben we toch een aantal grote projecten gedaan, waar we best trots op zijn!” Met een regiewagen met vijf camera’s heeft het bedrijf bij Ribs en Blues en Stöppelhaene opnames gemaakt. Ook hier is het enthousiasme van Groote Schaarsberg te zien. “Je zet de camera’s klaar, rolt de kabels uit, en dan kan het leuke werk beginnen.” Het bedrijf heeft geweldige artiesten voor de camera gehad. Concerten van onder meer Guus Meeuwis, Status Quo en Lenny Kravitz werden geregistreerd. Ook Dauwpop, wat dit jaar een fantastisch programma heeft, werd in het verleden gefilmd door Groote Schaarsberg.

Voor Veenhuis Machines in Raalte heeft Groote Schaarsberg een mooie bedrijfsfilm gemaakt, maar ook voor Het Gerechtshof Arnhem en Rabobank Graafschap Noord zijn professionele producties gerealiseerd.

Op het gebied van bedrijfsevenementen heeft het bedrijf met Korbeld Verhuur al enkele jaren een goede samenwerking. Korbeld verzorgd met haar ruime assortiment de complete inrichting, Groote Schaarsberg draagt zorg voor onder andere audio en videoprojecties.

Iedereen die is geïnteresseerd kan langs komen om een kijkje te nemen. “Wij staan klaar voor uitleg en de koffie natuurlijk ook.” De open dag duurt van 12.00 uur tot 17.00 uur. Groote Schaarsberg Audio Visueel is te vinden aan de Schoolstraat 16 in Raalte. Kijk voor meer informatie op www.gs-av.nl .

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.