opa en oma week op kinderdagverblijf bengel

Op kinderdagverblijf Bengel van stichting KOOS werd in de week van 18 tot en met 22 maart een opa en oma week georganiseerd. Alle opa’s en oma’s kwamen, onder het genot van een kopje koffie en een plakje cake, eerst even een kijkje nemen op de groep.

Er werd fruit gegeten en sap gedronken en het was gezellig aan tafel. Na het fruit eten werden er liedjes gezongen. Tegen 10.00 uur werden de jassen aangetrokken om naar buiten te gaan. de kinderen lieten vol trots de dieren aan de opa’s en oma’s zien. Vooral de konijnen waren populair.

In de hooiberg stond de zelf gemaakte appelsap uit de kas al klaar. Op de terugweg nam iedereen nog een kijkje in de kas. Daarna was het alweer tijd om afscheid te nemen. De kinderen gaven de nog wat lekkers mee aan de opa’s en oma’s en zwaaiden ze uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.