op zoek naar het beetje winter dat over is

Nu de lente voorzichtig weer een beetje om de hoek komt is het een mooi moment om je winterse foto’s in te sturen voor de fotoactie. Wij zijn op zoek naar dat beetje winter dat nog over is. Misschien heb je dankzij de professionele fototips van De Fotograaf wel een hele stapel liggen? Deze tips kun je hier en hier terug lezen.

Mee doen aan de fotoactie zorgt ervoor dat je kant maakt op een professionele fotoshoot bij De Fotograaf in Raalte. Je foto insturen kan heel gemakkelijk via fotograaf.sallandcentraal.nl. Hier kun je ook gelijk de rest van de mooie inzendingen bekijken. Er zitten juweeltjes tussen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.